Måndag

Red ut idag med Hanna&Richard. Gick superbra och Blixten var otroligt lugn med Furia. Tintin skriade inte som ett sto igen!! Vi tog det ganska lugnt då Furia ej är skodd dvs eej broddad. Men de hände jävligt mycket kul grejer. Eller kul och kul var det ju inte.

Först när vi är påväg till Eka skylten kommer en SUPER läskig och full gubbe med en hund och HINK i handen (?). Han går och pratar för sig själv och luktar skunk. Usch. Sen träffar vi Hanna & Richard och rider till Eka. Då träffar vi en bil som stannar och stängs av. När den sen startar igen så BAM och Furia galopperar (Livsfarligt då hon stod på is och ej är skodd) så jag var ju livsrädd.
Sen rider vi en stund och kommer fram till EN BLOMMIG SOPTUNNA. Den är super läskig tycker alla tre hästarna -.- sen tar vi oss förbi, rideer en stund till och kommer tillbaka. Den är inte lika läskig längre. Vi rider till Eka och Blixten+TinTin blir skiträdda för Welton+Amadeus som de har träffat förut. Men Furia (som aldrig träffad dem) bryr sig inte xD MEN så rymmer Smulan (en shettis) och Furia får totalfnatt och vägrar gå.. Så hon backar in i Tintin och skrämmer Blixten xD Tokiga hästar alltså.

/Anna

Kommentarer
Postat av: Josäfin :>

Hihi vilka kneppisar :)



sv: Hihi tack :D

2011-03-01 @ 13:23:57
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0