.

Det var ett tag sen nu, men som ni kanske märker så skriver inte Clara ngt heller.
/Anna

Lördag

Idag på ridlektionen gick det .. sådär. Jag red Sander och jag gillade det inte ! Hur kan den hästen ens ha hoppat ett räcke på minst 1 m åt fel håll med mig på ? Alltså okrontrollerat ? Helt sjukt !!! Idag var han super seg och gjorde inte alls som jag sa..
USCH!!
/Anna

ajajaj Fredag

Var hos doktorn idag och får inte träna försen i morrn. Tråkigt tråkigt men i morrn är det hoppning !! hoppas det går bra iaf nu då.
/Anna

Onsdag

Haha idag var en riktigt rolig dag! Hanna följde med ut och vi skrittade på en nya väg i skogen. Så det går fin fint och HELT PLÖTSLIGT känner jag för att galoppera. Så påvägen tillbaka så tvärtnitar Furia och jag ramlar nästan av !! Haha men det såg riktigt kul ut och hon stannade så snäll som hon är !! :D
Blir tyvärr inga inlägg försen på fredag då jag är upptagen i morgon :(

Men jag ska försöka lotta ut något här på bloggen. Vilka skulle vilja vara intresserade av en tävling ?
/Anna

Redan?

Bara en enkel fråga:
Brukar man få bloggtorka redan efter några dagar? Har verkligen ingen lust med bloggen i dagsläget och har verkligen inget att skriva.

Fråga nummer två:
Är det någon som läser vår blogg? Ni som läser (då ser vi också vilka och kan läsa eran) vår blogg kan väl kommentera i detta inlägg så vet vi.

/Clara :-)

Tisdag

Idag blir det dock en vilodag för Furia då hon inte har kondition nog att ridas så ofta, men vi jobbar upp det! Förut blev det liksom 1 ggr/vecka.  Nu är det 3 ggr/vecka. Efter bara några månader!!
Men idag har det varit skola och som vanligt är det stökigt, ingen studiero alltså. Skit tråkigt att det alltid ska vara så, varenda dag. Är det ngn mer som råkar ut för detta ??
/Anna

RSS 2.0